Event: Supercar sunday & Japfest

Event: Supercar sunday & Japfest

Shinelab op TT Circuit Assen, Gezamenlijk met het team van DMR Motorsport vertrokken we vanuit Molenschot richting Assen. We hadden beloofd aan jullie om een dikke line up mee te nemen. Of we deze belofte waar gemaakt hebben? Oordeel zelf maar. Een ding is zeker, onopgemerkt konden we niet in Assen komen, onderweg zijn we door de nodige carspotters op de foto gezet.

 

Dit keer was het een 2-daags evenement georganiseerd door 402 automotive. Zondag stond in het teken van Supercar Madness en de maandag in het teken van Japfest.

Eenmaal de auto’s op zijn plek gezet en de stand opgebouwd te hebben kon het feest beginnen. Hierbij een kleine sfeer impressie van de auto’s:

Gedurende dag hebben we veel mensen te woord gestaan, advies, tips en tricks gegeven of gewoon een lekker bakje koffie gedronken. Donny Verhorevoort van DMR Motorsport heeft ook weer goed kunnen presteren op assen, na de testdag op zondag heeft hij op maandag in de regen een wel verdiende 3de plaats weten te behalen.

 

Wij gaan ons alvast opmaken voor het volgende evenement ‘’Deutsche autofest’’ op 9 oktober op TT Circuit Assen, wij hopen jullie daar te zien!

 

Terug naar blog

Lees meer over Shinelab