Shinelab Detailing

Onderstaande pakketten geven slechts een indicatie, pakketten kunnen ook gecombineerd worden, hier volgt dan een passende prijs bij. Heb je interesse in onze diensten, stuur ons een bericht via het onderstaande formulier en wij nemen contact met je op!

Shinelab Detailing

Interieur pakketten

U zit niet op uw gemak in een vies interieur van uw auto, dat is een gegeven. Een interieur behandeling kan beginnen bij een grondige stofzuigbehandeling tot aan een zeer uitgebreide behandeling waar wij ieder hoekje en gaatje reinig aan de binnenkant van uw auto. Uiteindelijk zal dan alles zoals de bekleding, ramen, kunststof en leer schoongemaakt en behandeld worden.

Ieder materiaal en component aan de binnenzijde van uw auto vereist een andere benadering en behandeling. Automatten en bekleding kunnen worden gereinigd met stoom om de bacteriën te doden welke zich hier in kunnen nestelen. Een goed gereinigd interieur voorkomt nare en vieze luchtjes en is gezonder om in te vertoeven tijdens uw autoritten. Optioneel kan uw auto worden opgehaald en afgeleverd.Exterieur pakketten

Uw auto binnen enkele uren weer in top conditie! De veiligste manier is om uw auto met de hand te wassen. Uw auto wordt gewassen met hoogwaardige pH-neutrale shampoo en wasproducten van Shinelab. Dit in combinatie met puur en helder water, op de juiste temperatuur, wax en met de juiste mengverhouding van shampoo zorgen voor ultieme wet look.  Polijst pakketten

Een goede polijstbehandeling vergt de nodige kennis, juiste producten en tijd. Shinelab biedt behandelingen aan voor iedereen, daarom zijn er meerdere behandelingen mogelijk. Door het combineren van verschillende methodes en producten halen wij het maximale resultaat uit de gekozen behandeling.

Voor iedere polijst behandeling bestellen wij nieuwe polijstpads en doeken, dit wordt gedaan om het beste resultaat te leveren voor uw voertuig. Graag zouden wij uw voertuig een keer willen zien om zo samen tot een passend pakket te komen.

  • Stage 1 lakcorrectie (50% krasverwijdering, 100% glans).
  • Stage 2 lakcorrectie (80% krasverwijdering, 100% glans).
  • Signature detail lakcorrectie (95% krasverwijdering, 100% glans).


Liever de lak afgewerkt met een coating? Zie de tabel hier onder voor de opties.Koplamp herstel

(incl. 2 jaar garantie op verkleuring).

Voertuigen zijn tegenwoordig voorzien van kunststof koplampen. De koplampen krijgen te maken met pekel, zonlicht, zure regen, steenslag, vogelpoep en ook de wasstraat is niet goed voor koplampen. Bij veel koplampen verweerd hierdoor de UV-coating die erop zit. Daardoor worden de koplampen dof en laten ze minder licht door. Dit kan gevolgen hebben voor de apk en de uitstraling van het voertuig beïnvloeden. In veel gevallen wordt u dan door autobedrijven aangeraden een nieuwe set lampen te laten monteren, dit is erg duur en (vrijwel altijd) overbodig.

De oplossing is uw koplampen laten reviseren/herstellen door Shinelab. Dit is vele malen goedkoper. Na de behandeling zijn uw koplampen weer als nieuw. Tijdens de revisie wordt de originele verweerde laag verwijderd. Het kunststof koplampglas zal hierna helemaal dof zijn (denk aan matglas). Vervolgens worden de koplampen gepolijst om ze weer mooi helder te maken. Als dit gebeurt is, worden de koplampen grondig gecontroleerd of alles verdwenen is. En als dit het geval is, worden de koplampen voorzien van een nieuwe beschermlaag/UV-coating. Ook voor lichte draai/was krasjes in uw koplampen of achterlichten kunt u bij ons terecht.

 

Leder reinigen

Omdat leer een natuurlijk materiaal is heeft het ook de juiste verzorging nodig, Leder vereist een andere aanpak en moet zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan en hierna weer worden verzorgd met een leder dressing welke uitdrogen voorkomt. Zo blijft het leer soepel en gaat het niet scheuren.

 

Stoffenbekleding reinigen

Eerst worden de stoelen met speciale shampoo worden behandeld en alle vlekken worden verwijderd door middel van een extractie machine. Bij deze behandeling kunnen beide voorstoelen en de achterbank geïmpregneerd worden met een fabric coating. Deze coating werkt op alle vaste stofsoorten en textiel oppervlaken zoals kunststof, katoen, nylon, zijde, etc. tegen meerprijs.

Velgen reinigen en coaten

Ook op uw kostbare velgen is een glascoating mogelijk en zeker ook een aanrader. Velgen worden vaak slecht onderhouden en maar matig of slecht schoongemaakt. Deels of met te agressieve chemische middelen. Hierdoor gaan de velgen hard achteruit en krijgt rem vuil de kans om in te branden door warmte. Wij kunnen, afhankelijk van de mate en diepte van vervuiling, hier veel tot alles van verwijderen. Na grondige reiniging (en ook op geheel nieuwe of gerenoveerde velgen!) brengen wij de coating aan. Wij demonteren de velgen, reinigen en polijsten deze van binnen en buiten en brengen als laatste de coating aan.

Cabrio kap reinigen

Een cabrio kap vergt de nodige kennis om hem goed te onderhouden. Jaarlijks reinigen en verzegelen d.m.v. een coating wordt aangeraden om de kleur te behouden en lekken te voorkomen.

Een Fabric coating heeft de zelfde werking als een glas-coating, het geeft een zeer hoge chemische weerstand tegen zout, zuur, remstof, boomsappen en heeft een hoog UV-filterende werking. Bij deze behandeling wordt het dak gereinigd en beschermd met een fabric coating.

Bij het reinigen van de cabrio kap wordt de auto gewassen volgens het ‘’Decon wash’’ programma.

Bovenstaande pakketten geven slechts een indicatie, pakketten kunnen ook gecombineerd worden, hier volgt dan een passende prijs bij.

Heb je interesse gekregen in onze diensten, stuur ons een bericht via het onderstaande formulier en wij nemen contact met je op!