Over ons

Wie zit er achter Shinelab?

Shinelab bestaat uit een team van drie gedreven ondernemers met een passie voor alles wat met techniek te maken heeft. Denk hier bij aan automotive, motoren, boten en ga zo maar door.

Wij zijn Joey, Lars en Bas en we staan jullie met plezier te woord. Bij advies, vragen of andere onduidelijkheden willen we graag helpen. Je bent bij ons verzekerd van professionele inhoudelijke kennis met een persoonlijke en toegankelijke aanpak, dit alles voor het beste resultaat.


Team ShinelabLars, Joey, Bas

Ons assortiment

Binnen ons assortiment zijn 'doeltreffend', 'gewoon' en 'kwaliteit' de fundamentele bouwstenen voor Shinelab. Alle producten worden bedacht uit het oogpunt van de ‘’kritische’’ detailer waarbij  gebruiksgemak voorop gesteld wordt om de producten voor iedereen toegankelijk houden.

Natuurlijk hebben onze producten een impact op het milieu. Om ervoor te zorgen dat de volgende generatie ‘’car enthusiasts’’ ook nog kan genieten van de producten van Shinelab proberen we het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dit kenmerkt zich onder andere door biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen, een etiket dat niet meer dan 80% van de fles bedekt zodat deze te recyclen blijft en een selectie van leveranciers die bewust zijn voor het milieu en voor iedere bestelde batch een boom terug plant.

Stel je voor...

Je wordt wakker op zaterdag, het is 10:30 en het zonnetje staat op je raam. Je kijkt naar buiten en krijgt spontaan zin in de dag. Met een bakje koffie in de hand kijk je naar buiten en zie je een vieze auto staan. Ineens weet je wat je gaat doen vandaag, de auto wassen.

Je loopt de garage in, hebt je emmer en hogedrukspuit klaar gezet en je start met poetsen. Je hebt alles bij de hand, een wax shampoo voor het grove vuil. Een goede velgenreiniger, een goed ruikende spraywax voor de ultieme beschermlaag en om het af te ronden een interieur geur waarbij je heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van je zojuist gewassen auto.

Een onvergetelijke, maar vooral gemakkelijke en soepele ervaring is waar wij als Shinelab voor staan. Onze producten zijn bedacht en ontwikkeld door echte enthousiasten. Wij bieden producten aan voor mensen die hun voertuig beter willen behandelen dan zichzelf. Shinelab producten worden met passie bedacht en geproduceerd, dat zie en merk je terug aan het gebruiksgemak en de kwaliteit van de producten. Wij staan voor 100% achter onze producten. Ga jij ze testen?


Wij hopen jullie snel te zien, spreken of een pakket te versturen.
Team Shinelab,
Joey, Lars en Bas.