Joey en Lars zijn twee gepassioneerde autoliefhebbers die de afgelopen jaren een enorme ervaring hebben opgedaan in de wereld van auto detailing. Hun liefde voor auto's en hun verlangen om anderen te helpen om hun auto's er op hun best uit te laten zien, inspireerde hen om Shinelab High Quality Car Care op te richten.

Shinelab High Quality Car Care is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van hoogwaardige auto poets producten en het aanbieden van professionele detailing diensten. Joey en Lars zijn vastbesloten om alleen de beste kwaliteit producten te leveren, zodat hun klanten hun auto's op hun best kunnen presenteren. Ze hebben een breed scala aan producten geselecteerd, van premium auto poetsmiddelen tot accessoires en gereedschappen, om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Naast de verkoop van producten biedt Shinelab High Quality Car Care ook professionele detailing diensten aan. Hun team van experts zorgt voor de auto's van hun klanten alsof het hun eigen auto is. Ze gebruiken alleen hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om de beste
resultaten te bereiken. Klanttevredenheid is hun topprioriteit en ze zijn trots op de kwaliteit van hun werk.

Joey en Lars zijn gepassioneerd over wat ze doen en ze streven ernaar om
hun klanten te helpen hun auto's er op hun best uit te laten zien. Als u op zoek bent naar hoogwaardige auto poets producten of professionele detailing diensten, dan is Shinelab High Quality Car Care de juiste keuze voor u. Ze staan altijd klaar om u te helpen en uw auto er als nieuw uit te laten zien.

Locaties

Shinelab kent twee locaties, beide zijn beschikbaar voor afhaal op afspraak:

'S-HERTOGENBOSCH

 

    GILZE

     

    Hebt u nog vragen?