Event: Day 1 world of cars

Event: Day 1 world of cars

Shinelab op het TT circuit assen:

Op 27 Maart 2022 zijn wij aanwezig geweest op het TT circuit Assen. 

De dag begon vroeg, met een afgeladen volle auto en vol enthousiasme reden we naar Assen. we werden daar goed ontvangen en konden onze plek snel vinden. Onze stand stond aan de pitbox van DMR Motorsport, samen met mooie stickers op de auto van de gesponsorde rijden Donny Verhorevoort die in de Dutch Time Attack binnen de pro klasse rijd.

 

In het verloop van de dag kregen we veel leuke aanspraak, we hebben veel connecties gelegd en uitgelegd waar we voor staan en hoe onze producten werken. Dit was de eerste publieks proef en we zijn blij om mede te kunnen delen dat onze producten positief door het publiek is ontvangen. 

Net voor het opruimen van de stand is Donny Verhorevoort van DMR Motorsport het circuit op gegaan voor de finale van de pro klasse. Hij heeft een nette 4e plek binnen weten te halen, een goed begin van het seizoen!

Na het inpakken van de stand zijn we terug gereden naar het hoofdkantoor in Drunen. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag, en gaan ons voorbereiden op de livegang van Shinelab op 24mei.

 

 

Terug naar blog

Lees meer over Shinelab