Event: American Sunday

Event: American Sunday

Shinelab op Circuitpark Zandvoort

06:00, de wekker gaat, vol goede moed opstaan. De herkenbare Shinelab polo hangt al gestreken klaar.

07:00 Stappen we in een afgeladen bus vol met producten van Shinelab. De reis naar Zandvoort begint. Onderweg worden we al ingehaald door verschillende muscle cars. Autoliefhebbers die we onderweg tegenkomen voorzien we al van Shinelab geurhangers.

08:30 aankomst op Circuitpark Zandvoort. Als eerste zoeken we onze partner Donny Verhorevoort die debuteert met zijn Subaru Impreza in het klassement van de Dutch Time Attack. Pitbox 11 was dit keer ‘’the place to be’’. Na eenmaal onze stand opgebouwd te hebben wisten we het al, dit wordt een top dag. Zonnetje, strak blauwe lucht, 23 graden en een evenement vol petrolheads.

Gedurende dag hebben we veel mensen te woord gestaan, advies tips en tricks of gewoon een lekker bakje koffie daarvoor kun je altijd bij ons te recht. Een leuke bijkomstigheid was nog dat we zijn geïnterviewd door radio Zandvoort, hierin hebben we nogmaals uitgelegd waar Shinelab voor staat.

Net na het opruimen van de stand is Donny Verhorevoort van DMR Motorsport met zijn Impreza het circuit op gegaan voor de finale van de pro klasse. Donny was in alle trainingen de snelste, helaas in de kwalificatie brak zijn gaskabel. Door het snelle handelen van de monteurs kon hij in de finale toch van start. Tweede race van het seizoen en meteen een 1ste plek weten te bemachtigen. Echt een top prestatie!

Na het vieren van de overwinning  zijn we terug gereden naar het hoofdkantoor in Drunen. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag, en gaan ons voorbereiden op het volgende evenement, Supercar Madness en Japfest op TT circuit Assen 5 en 6 juni, hopelijk zien we jullie daar.

Terug naar blog

Lees meer over Shinelab